Voor 17:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen verzonden. Gratis verzending vanaf 30,-

Autumn Collection

Ben je op zoek naar de perfecte sieraden voor de herfst? Bij Little March Jewellery vind je een ruim assortiment met herfst oorbellen. Alle polymeerklei oorbellen zijn handgemaakt speciaal voor jou! 

Herfst oorbellen kopen bij Little March Jewellery

Herfst oorbellen shop je bij Little March Jewellery! Herfst oorbellen zijn sieraden die speciaal zijn ontworpen om het herfstseizoen te weerspiegelen. Ze zijn meestal geïnspireerd op de kleuren, texturen en thema’s die typerend zijn voor de herfst, zoals bladeren, pompoenen, eikels en warme aardetinten. 

Welke polymeerklei oorbellen passen bij mijn herfst?

Wanneer je op zoek bent naar de perfecte herfst hangers, dan zijn herfstkleuren een belangrijk aspect. Herfst oorbellen bevatten vaak warme en rijke kleuren, zoals oranje, rood, geel, bruin en diep groen. Deze kleuren weerspiegelen de veranderingen in de natuurlijke omgeving tijdens het herfstseizoen. In de Autumn Collection van Little March Jewellery vindt je een ruim assortiment met echte herfst oorbellen. De polymeerklei oorbellen zijn handgemaakt. Daarnaast zijn in de shop nog meer collecties te vinden. Little March Jewellery gebruikt in de autumn collection voornamelijk bruin tinten, van donker van licht. Daarnaast bevat het assortiment herfst oorbellen een ruime diversiteit in afmeting. Als je niet gek bent van studs, kun je altijd kiezen voor leuke hangers.

Mix & Match jouw herfst oorbel

Natuurlijk kun je herfst oorbellen matchen met tube armbanden om een coördinerende look te creëren voor het herfstseizoen. Zo kun je bijvoorbeeld je aandacht schenken aan het perfecte kleurenpalet. Kies herfstkleuren voor zowel je oorbellen als je tube armbanden. Denk aan warme tinten zoals rood, oranje, bruin en donkergroen. Dit helpt een harmonieuze uitstraling te creëren.

Handgemaakte oorbellen online bestellen bij Little March Jewellery

Wil je last minute nog gauw even een paar unieke hangers of kleurrijke studs bestellen? Wanneer je bij Little March Jewellery voor 17.00 uur je unieke product bestelt, wordt het binnen 1 a 2 dagen nog verzonden. Overigens worden al onze oorbellen met de hand gemaakt. Daardoor kan het zijn dat je bestelling iets afwijkt van de foto in de webshop. Wij verzenden zelfs ons pakketje gratis, wanneer u voor 30,- of meer bestelt. Shop dus snel en eenvoudig in onze online shop.