Voor 17:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen verzonden. Gratis verzending vanaf 30,-

Verzending

Bij Little March Jewellery gaan wij voor zo goed mogelijke service. Zo proberen wij de pakketjes zo snel mogelijk op je mat te krijgen. Wij verzenden onze pakketjes standaard met PostNL. Wanneer jij een bestelling plaatst op werkdagen voor 17:00, dan wordt het binnen 1 á 2 werkdagen verzonden.

Niet altijd lukt het ons om je pakketje binnen 1 á 2 werkdagen nog te verzenden, waardoor de bezorging mogelijk langer duurt. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze verzendtijd niet redden, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Little March Jewellery behoudt zich het recht de levering aan te passen of te annuleren bij overmacht.

Om er zeker van te zijn dat het pakketje heel aankomt, verpakken wij de bestelling zorgvuldig voor verzending. Hierdoor is de kans op beschadiging tot een minimum beperkt. Little March Jewellery is niet aansprakelijk voor schade tijdens het vervoer door de externe vervoerder. De levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van PostNL. Little March Jewellery is niet verantwoordelijk voor bestellingen die kwijtraken bij de post.

Verzendkosten Nederland

  • € 4,95 voor bestellingen tot € 30,-. Je bestelling wordt bezorgd via standaard brievenbuspost. Voor zo goed mogelijke service, verzenden wij altijd inclusief Track & Trace.
  • Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 30,-. Je bestelling wordt bezorgd via standaard brievenbuspost inclusief Track & Trace.
Verzendkosten België

  • Voor verzending naar België hanteren wij een vast tarief van € 8,95 voor alle bestellingen. Je bestelling wordt bezorgd via standaard brievenbuspost. Voor zo goed mogelijke service, verzenden wij altijd inclusief Track & Trace.

Veelgestelde vragen

Als je op werkdagen voor 17:00 bestelt en je aankoopbedrag is hoger dan € 30,-, wordt je pakketje binnen 1 of 2 werkdagen nog verzonden en gratis bezorgd. Bij een aankoopbedrag tot € 30,-, gebruiken wij een vast verzendtarief van € 4,95. Om een zo goed mogelijke service te bieden, verzenden wij altijd inclusief track & Trace.

Nee, het is niet mogelijk om je pakketje vandaag nog te ontvangen. Als je op werkdagen een bestelling voor 17:00 plaatst, is de kans groot dat het binnen 3 werkdagen al op je mat ligt.

Onze producten worden geleverd met PostNL. PostNL levert standaard je bezorging op werkdagen en zaterdag tussen 08:00 en 22:00. Als je kiest voor een PostNL afhaalpunt, ligt je pakketje meestal rond 15:00 klaar om af te halen.

Ja! Geef tijdens je bestelling aan dat je je pakketje wil ophalen bij een PostNL-afhaalpunt. Je kan vervolgens een PostNL-afhaalpunt selecteren bij jou in de buurt. Als je je bestelling hebt afgerekend, kan je de volgende werkdag je pakketje ophalen vanaf 16:00. Je bestelling blijft tot 7 dagen na de aangegeven ophaaldatum liggen.

Dat lossen we natuurlijk voor je op. Neem zo snel mogelijk na de levering contact op via het contactformulier of de socials. Hier kan je aangeven of je je geld terug wil of dat je een vervangend product wil. We sturen je vervolgens de gegevens om je product weer retour te sturen.

Voordat je contact met ons opneemt, controleer dan eerst het volgende:

1. Treck & Trace code bij je bestelling
Nadat we je bestelling hebben opgestuurd, heb je een mail gekregen met een Track & Trace code. Controleer of het tijdvak voor de bezorging niet is verschoven.

2. Het bezorgadres
Zijn alle gegevens die je hebt ingevuld juist? Klopt de straatnaam, huisnummer, eventuele toevoeging en postcode?

3. De brievenbus
Heb je misschien een ”niet thuis” briefje in de brievenbus en ligt je pakketje bij de buren of een afhaalpunt?

Heb je alles gecontroleerd en klopt alles. Wacht dan nog even af. Meestal wordt je pakketje de volgende dag bezorgd, tijdens drukke periodes, zoals vakanties. 

Heb je na het wachten je pakketje nog steeds niets ontvangen, neem dan contact op via het contactformulier of de socials.

Je kan je bestelling niet meer annuleren nadat je betaald hebt. Je pakketje wordt dan verzonden. Als je je bestelling hebt ontvangen, kan je deze retour sturen aan ons, dan storten we het aankoopbedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst terug op je rekening.