Voor 17:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen verzonden. Gratis verzending vanaf 30,-

Veilig betalen

Je transactie en betalingsgegevens worden verwerkt door Pay.nl, onze betalingsprovider. Alle gegevens worden veilig verzonden via een beveiligde verbinding en op basis van stricte bankstandaarden. Dit houdt in dat u makkelijk en snel veilig kunt betalen. Veilig betalen doet met de volgende betaalmogelijkheden, die wij u aanbieden:

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Bancontact / Mister Cash lijkt op betalen met de creditcard. Je hebt alleen een kaartnummer en vervaldatum nodig. Je betaling wordt verwerkt binnen je eigen vertrouwde betaalomgeving die je naar het betaalscherm van je bank lijdt. Alle gegevens voer je in bij je eigen bank.

SOFORT banking is een Europese betaalmethode waarmee je kan betalen zonder dat je een extra account moet aanmaken. Je logt in bij SOFORT Banking met de gegevens die je gebruikt bij je eigen bankomgeving. Daar vanuit kan je meteen geld overmaken vanaf je eigen bankrekening. SOFORT Banking is TÜV-certificeert en garandeert een veilige betaling.

Door je bankrekening of creditcard te koppelen aan je PayPal account, kan je een bestelling plaatsen zonder extra kosten. PayPal is beschikbaar in zowel Nederland als internationaal. Om te kunnen betalen met PayPal, heb je een PayPal account nodig.

Betalingen met je creditcard zijn wereldwijd beschikbaar. We accepteren alel grote en bekende creditcard merken. Het enig wat je nodig hebt is je kaartnummer, vervaldatum en validatiecode. Je creditcard gegevens worden verwerkt en opgeslagen bij Pay.nl en andere partijen hebben geen inzicht in die gegevens. Ook LittleMarchJewellery slaat de gegevens niet op en heeft hier ook geen inzicht in.

Met Klarna kan je je bestelling later en in termijnen betalen. Klarna is de marktleider op het op het gebied van achteraf betalen en is actief in veel Europese landen. Na het opgeven van je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum controleert Klarna je kredietwaardigheid en betaal je je bestelling vervolgens via Klarna.