Voor 17:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen verzonden. Gratis verzending vanaf 30,-

Tube armbanden

Tube armbanden kopen? Little March Jewellery heeft een ruim assortiment tube armbanden in alle kleuren en combinaties. De trendy armbanden worden steeds populairder.

Tube armbanden kopen bij Little March Jewellery

Zijn je tube armbanden kapot of wil je gewoon met de trend mee? Bij LittleMarchJewellery vind je gegarandeerd de armbanden die het beste bij jou passen. LittleMarchJewellery biedt een ruim assortiment met tube armbanden aan van alle soorten en maten, zoals  dikke- of dunne tubes. De tubes zijn ook in diverse kleuren gecombineerd.

Alledaagse tube armbanden: Mix & Match

Ben je op zoek naar tube armbanden voor door de week? In ons assortiment vind je alle kleuren van de regenboog, en nog veel meer. De tubes zijn niet gecombineerd in willekeurige volgorde, maar er is specifiek gekeken naar de trend van 2023. Kies voor gouden ringetjes tussen de tubes als je eens gek wil doen of neem beige tubes om klassiek te blijven. Het belangrijkste is het kiezen van tube armbanden bij een stijl dat bij jouw past. 

Hoe onderhoud ik mijn tube armbanden?
Het is allereerst raadzaam om tube armbanden op een droge plek te bewaren, dus vermijd bijvoorbeeld de badkamer. Hierdoor blijven armbanden langer mooi. Het is belangrijk dat het elastiek van de tube armbanden niet te ver wordt uitgerekt. Het lijkt alsof het altijd terug veert. Dit klopt, maar over lange tijd zal het steeds iets minder elastisch worden. 
Welke tube armbanden passen bij mij?
Dit is afhankelijk van jouw smaak en wat voor jouw goed voelt. Ben jij altijd gek van blauw of groen geweest? Neem dan armbanden in de kleuren blauw of groen. Ook is de dikte van de tubes afhankelijk van jouw gevoel. Ook kun je armbanden goed combineren met de polymeer klei oorbellen in de shop of natuursteen oorbellen van LittleMarchJewellery. Zo kun je de neutrale kleuren uit de Blush collectie goed combineren met zachte tube kleuren. Wil je producten van ons eens voelen en uitproberen dan kun je een kijkje nemen in een van onze winkels waarmee wij samenwerken, zoals Thechristmasshop in Delft of Daentjes in Zwolle.
Online tube armbanden bestellen

Wil je last minute nog gauw even een paar leuke armbanden of kleurrijke oorbellen bestellen? Wanneer je bij LittleMarchJewellery voor 17.00 uur je unieke product bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Overigens worden al onze oorbellen met de hand gemaakt. Daardoor kan het zijn dat je bestelling iets afwijkt van de foto in de webshop