Voor 17:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen verzonden. Gratis verzending vanaf 30,-

Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren bij Little March Jewellery is erg makkelijk. Dit is altijd mogelijk wanneer een product niet helemaal is, wat je in gedacht had. Het kan dus wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen of dat je het wil ruilen voor een ander product. Je kunt binnen 7 werkdagen na ontvangst van je bestelling contact opnemen om het terug te sturen of te ruilen. Is het product bij ontvangst beschadigd of kapot. Laat dit dan zo snel mogelijk weten via het contactformulier of de socials.

Veelgestelde vragen

Ja, meestal wel. Maar dat is natuurlijk wel afhankelijk van de staat van het teruggestuurde product. Het is belangrijk dat je het product in originele staat, onbeschadigd en niet gebruikt aan ons retour stuurt. Op die manier kunnen we nog iemand anders blij maken met een nieuw product. Als het product niet in originele staat of beschadigd is teruggestuurd, bepalen we wat de waardevermindering is. Voel je vrij om het product goed te bekijken, maar gebruik het product niet als je het retour wil zenden.

Je kan een retour aanmelden via het contactformulier. Dat is makkelijk en snel. Als je er niet uit komt, kan je ons ook benaderen via de socials.

Je hoeft je retour niet te annuleren. Als het product niet binnen 14 dagen bij ons binnen is, wordt je retourmelding automatische geannuleerd.

Ja, dat kan. Via het contactformulier kun je aangeven welke producten uit je bestelling je graag wil retourneren. Je hoeft dus niet je gehele bestelling in zijn geheel terug te zenden.

Dat komt waarschijnlijk doordat het product dat je terugstuurde niet in originele staat verkeerd. We bepalen de waardevermindering van het product op basis van de staat, maar nooit meer dan 50%. Het bedrag wat je uiteindelijk teruggestort krijgt is afhankelijk van de waardevermindering van het product en de kosten die we moeten maken om het product opnieuw te kunnen verkopen.

Dan is er iets niet helemaal goed gegaan. Neem zo snel mogelijk contact op via het contactformulier of de socials, zodat we kunnen zorgen dat je zo snel mogelijk alsnog de juiste bestelling in huis hebt.

Je kan het product terug sturen en dan storten wij het gehele aankoopbedrag terug, tenzij het product niet meer in originele staat verkeerd of beschadigd is.

Je kan binnen 14 dagen, nadat je je product ontvangen hebt, je retour aanmelden. Na aanmelding heb je nog eens 14 dagen de tijd om je product terug te sturen. We storten het gehele aankoopbedrag terug, tenzij het product niet meer in originele staat verkeerd of beschadigd is.

Ja, je moet zelf zorgen voor het terugsturen van je product, ook de verzendkosten. Je kan het product terugzenden in de doos waarin je bestelling is geleverd. Vergeet niet je retour aan te melden en de verzendlabel te printen en op de doos te plakken.

Als je geen printer hebt, kan je het retournummer en het retouradres op een apart briefje schrijven en op de doos plakken. Gebruik hierbij het adres dat op de verzendlabel staat.

We verwerken je retourzending zo snel mogelijk. Als de retourzending verwerkt is, krijg je een bevestigingsmail. We betalen na 5 werkdagen het bedrag terug. Het is afhankelijk van je betaalmethode wanneer je je geld op je rekening ziet staan.