Voor 17:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen verzonden. Gratis verzending vanaf 30,-

Betaling

Bij Little March Jewellery proberen wij betalen zo makkelijk mogelijk te maken. Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden aan om het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om te betalen. Hieronder vind je een overzicht van de betaalmogelijkheden bij Little March Jewellery.

1. iDEAL
iDEAL is een veelgebruikte betaalmethode in Nederland en maakt het mogelijk om direct vanaf je bankrekening te betalen. Om met iDEAL te betalen, selecteer je de optie ”iDEAL” bij het afrekenen. Kies vervolgens je bank. Vervolgens vraagt je bank om een aantal persoonlijke gegevens in te vullen en autoriseer je de betaling. Het bedrag zal direct van je betaalrekening worden afgeschreven. Wanneer de betaling is afgerond, worden wij geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Hierna kunnen wij zo snel mogelijk overgaan tot de verzending van jouw bestelde product(en).

2. PayPal
PayPal is een populaire betaalmethode waarmee je veilig online kunt betalen. Om met PayPal te betalen, kies je de optie ”PayPal” bij het afrekenen. Log in op je PayPal-account en bevestig de betaling. Als je geen PayPal-account hebt, kun je er een aanmaken om deze betaalmethode te kunnen gebruiken. Het kan 3 tot 5 werkdagen duren tot dat dit verwerkt is.

3. Creditcard
Via ons betalingsplatform kun je in een veilige omgeving betalen met VISA, Mastercard en American Express. Betaling met Creditcard is de veiligste manier om te betalen, omdat je overal voor verzekerd bent. Wanneer je ervoor kiest om te betalen met je creditcard, vragen we je om de volgende gegevens in te voeren: 

– Creditcardnummer
– Vervaldatum (maand/jaartal)
– CVC-code (verificatiecode)
– Naam kaarthouden

Zodra alle informatie geldig is ingevoerd, kun je betalen. Vervolgens zal je bestelling worden doorgegeven aan ons systeem. Je zult via het ingevoerde email adres een mail ontvangen dat de betaling gelukt is en dat je bestelling is bevestigd.

Zodra de betaling is ontvangen en verwerkt, wordt je bestelling verzonden. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat een bankoverschrijving is verwerkt.

We hopen dat deze informatie je helpt bij het kiezen van de juiste betaalmethode en het gemakkelijk en snel afrekenen van je bestelling. Heb je vragen over onze betaalmogelijkheden of het afrekenproces, neem dan gerust contact met ons op, via het contactformulier of socials. 

Veelgestelde vragen

Ja, de betalen bij Little March Jewellery is geheel veilig. De hele website van Little March Jewellery maakt gebruik van een beveiligde internet omgeving. Je persoonlijke- en transactiegegevens worden verstuurd via een SSL-verbinding. Zo kan niemand meekijken met je gegevens als ze naar ons verstuurd worden. Je herkent een veilige SSL-verbinding aan het slotje in je browser.

Ons rekeningnummer is NL 89 KNAB 0418 1534 69. Vergeet bij je betaling niet je naam en ordernummer te vermelden.

Bij Little March Jewellery gebruiken we meerdere betaalmethodes, waarmee je online kan betalen. De betaalmethode die wij accepteren zijn iDEAL, Mastercard, American Express, VISA, PayPal en Maestro. 

Bij Little March Jewellery krijg je naar je betaling eerst een orderbevestiging, zodat je weet dat de betaling goed is binnengekomen. Ook krijg je een factuur zodra je producten verzonden worden, bij de verzendbevestiging. Is er iets mis gegaan bij het ontvangen van de verzendbevestiging, controleer dan eerst of de betaling wel gelukt is. Overigens kan je de factuur controleren in je account. Kun je ook hier je factuur niet vinden, neem dan contact op via het contactformulier of de socials. 

Wanneer we je retourzending hebben verwerkt, betalen we je binnen 5 werkdagen terug. Het kan even duren totdat het geld op je rekening staat. 

Je kan de status van je terugbetaling niet terug vinden op onze website. We verwerken de retourzending zo snel mogelijk en betalen je dan ook zo snel mogelijk terug, en altijd binnen 5 werkdagen. Als het geld na 5 werkdagen nog niet op je rekening staat, neem dan contact met ons op via het contactformulier of de socials.

We betalen je terug via de betaalmethode waarmee je betaald hebt als je je bestelling online geplaatst hebt. We sturen je een bevestigingsmail als we het geld hebben teruggestort op je rekening.