Voor 17:00 besteld, binnen 1-2 werkdagen verzonden. Gratis verzending vanaf 30,-

Collectie Holland

Wil jij graag een nieuw setje oranje oorbellen kopen voor Koningsdag? Bij Little March Jewellery vind je een assortiment met oranje oorbellen. Alle oorbellen zijn handgemaakt speciaal voor jou! 

Oranje oorbellen kopen bij Little March Jewellery

Oranje oorbellen kopen doe je bij Little March Jewellery! Bij Little March Jewellery kun je terecht wanneer je op zoek bent naar prachtige handgemaakte- en unieke polymeerklei oorbellen voor Koningsdag. Wij bieden onze oorbellen aan in diverse soorten en maten met typische Nederlandse kleuren. Ook proberen wij de oorbellen zo klassiek mogelijk te maken. Een echte klassieker zijn de valggetjes.

Oranje oorbellen voor Koningsdag

Koningsdag is een dag van nationale trots en viering in Nederland. Mensen komen samen om hun oranje kleding te dragen en de koninklijke familie te eren. Het is ook een dag waarop mensen zich graag uitdossen met feestelijke accessoires, zoals oorbellen. Er zijn talloze soorten oorbellen die je kunt dragen op Koningsdag. Veel mensen kiezen voor oorbellen in de kleuren rood, wit en blauw, de kleuren van de Nederlandse vlag. Andere mensen dragen oranje oorbellen om hun liefde voor het koningshuis en hun land te tonen.

Welke oranje oorbellen passen bij mij?

Er zijn veel verschillende soorten oorbellen om uit te kiezen, afhankelijk van je persoonlijke stijl en voorkeuren. Hieronder staan enkele populaire opties:

Studs: Dit zijn kleine oorbellen die direct op de oorlel zitten. Ze zijn subtiel en gemakkelijk te dragen, en je kunt ze vinden in talloze kleuren en ontwerpen.
Hangers: Hangers zijn oorbellen die onder de oorlel hangen. Ze kunnen groot en opvallend zijn of klein en delicaat, afhankelijk van wat je zoekt.
Knopjes: Knopjes zijn oorbellen die een beetje uitsteken van de oorlel. Ze kunnen ook een mooie aanvulling zijn op je Koningsdag-outfit.

Ongeacht welke stijl oorbellen je kiest, zorg ervoor dat je comfortabele oorbellen draagt die goed bij je outfit passen. Koningsdag is een dag van feestelijke viering en door je outfit te upgraden met een mooie paar oorbellen, kun je laten zien dat je trots bent op Nederland en het koningshuis.

Handgemaakte oorbellen online bestellen bij Little March Jewellery

Wil je last minute nog gauw even een paar unieke hangers of kleurrijke studs bestellen? Wanneer je bij Little March Jewellery voor 17.00 uur je unieke product bestelt, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Overigens worden al onze oorbellen met de hand gemaakt. Daardoor kan het zijn dat je bestelling iets afwijkt van de foto in de webshop. Wij verzenden zelfs ons pakketje gratis, wanneer u voor 30,- of meer bestelt. Shop dus snel en eenvoudig in onze online shop.